ELEKTRISCHE GRAVERS

Laat onze elektrische gravers het zware werk doen!
De volledig elektrisch aangedreven minigravers van Limach zijn door hun compactheid de oplossing voor een schone en veilige werkomgeving. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze elektrische gravers.

Benieuwd wat Rens de Bruijn u kan bieden?

Neem bij vragen, advies of offerteaanvragen geheel vrijblijvend contact met ons op!

Liever huren?

Onze gravers zijn ook te huur.

Wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mailadres. Of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

LIMACHINNOVATIEVE TECHNOLOGIE

De compacte graafmachines van Limach zijn voor u de oplossing voor een schone en veilige werkomgeving. De machines zijn voorzien van een krachtige elektromotor die gevoed wordt door hoogwaardige Lithium-ijzerfosfaat accu’s. De efficiëntie van onze (mini-) graafmachines / mobiele kranen ligt tot wel 30% hoger dan van gelijkwaardige machines met een dieselmotor. Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen zijn de elektrische minigravers ontworpen om langer, veiliger en efficiënter te werken in elke omgeving!

Door de elektromotor en het accupakket zijn de onderhouds- en gebruikskosten van de Limach elektrische gravers zeer laag. Door de erkenning van de overheid op de positieve lijst voor elektrische en/of hybride aangedreven mobiele machines (F 3410, F 3411 en F 3412) kunt u bij aanschaf van een elektrische graafmachine gebruik maken van de MIA/Vamil regeling.

Benieuwd wat Rens de Bruijn B.V. u kan bieden?

Rens de Bruijn B.V.

Al meer dan 45 jaar uw totaalleverancier voor de GWW-sector

Contact