Welke graafmachine heb ik nodig voor welke werkzaamheden?

Verschillend werk vraag om verschillende machines. Voor elk scenario heeft Rens de Bruijn de meest geschikte machine in de verhuur. Het maakt natuurlijk nogal een verschil of je binnen de bebouwde kom werkt of erbuiten. Is het grootschalig grondverzet of betreft de klus kleine sloopwerkzaamheden binnen in een pand? Gelden er emissie- en/of geluidsnormen?

Werkzaamheden buiten de bebouwde kom

Buiten de bebouwde kom is er vaak meer vrijheid om een graafmachine te kiezen. De keuze wordt dan vaak bepaald door het gewenste vermogen, de logistiek eromheen en de beschikbare ruimte. Ook prettig werken is voor de medewerkers natuurlijk erg belangrijk. Dan ligt de keuze voor een elektrische graafmachines al snel voor de hand: de verminderde uitstoot van schadelijke stoffen en lagere geluidsproductie zorgt voor de medewerkers voor prettiger manier van werken.

In volgorde van klein naar groot zijn dat de volgende graafmachines geschikt:

Werkzaamheden binnen de bebouwde kom

Binnen de bebouwde kom is de ruimte vaak kleiner of gelden er normen voor uitstoot van schadelijke stoffen en geluid. Om aan deze normen te voldoen zijn de elektrische graafmachines van Limach ideaal. Door hun elektromotoren zijn ze volledig stil en voldoen ze aan de strengste normen voor uitstoot. Onze kleinste machines kunnen moeiteloos inpandig of in kleine ruimtes worden gebruikt. En de grotere machines zijn in staat hetzelfde zware werk te verrichten als traditionele modellen, met dit verschil dat ze emissieloos en zeer geluidsarm kunnen werken.

In volgorde van klein naar groot zijn dat de volgende graafmachines:

Over Rens de Bruijn

Rens de Bruijn beschikt over een ruim en compleet aanbod van grondverzetmachines: minigravers, midigravers, mobiele kranen, rupskranen, shovels en hoogwerkers. Onze machines voldoen aan de hoogste milieueisen, worden jaarlijks gekeurd en worden – indien gewenst – bediend door vakkundige machinisten, zodat uw werkzaamheden veilig en met zo min mogelijk belasting voor mens en milieu worden uitgevoerd. Ook hebben wij een breed assortiment uitrustingsstukken beschikbaar voor onze eigen machines of uw machine. Bijvoorbeeld andere kantelstukken, boorunits, trilblokken, sloophamers, sorteerknijpers en vergruizers.

Rens de Bruijn B.V.

Al meer dan 45 jaar uw totaalleverancier voor de GWW-sector

Contact