EINDE DEALERSCHAP VOLVO

Sinds 1996 zijn wij uw betrouwbare dealer geweest van Volvo Compact Construction Equipment. Wij zijn u al deze jaren met veel plezier van dienst geweest en we zijn er trots op, dat we dit A-merk verkocht hebben. Veel van onze klanten hebben met genoegen hun Volvo machine(s) in beheer.

De groei van Limach

In 2017 zijn we begonnen de eerste Volvo machine om te bouwen naar een elektrische machine met accupakket. Dit ombouwen gebeurde bij een losse onderneming: Limach in Ede. Bij Limach hebben we dit altijd gedaan vanuit de visie dat een elektrische machine mintens zo hoogwaardig moet zijn als een Volvo machine, zodat we ook op elektrisch gebied u met een A-merk kunnen bedienen.

Na verloop van tijd werd onze visie steeds meer werkelijkheid. Dit heeft ertoe geleid dat Volvo in 2021 een meerderheidsbelang in Limach heeft genomen. Inmiddels zijn de producten van Limach bekend in zowel Nederland als  daarbuiten als betrouwbare elektrische machines met een divers aantal types en gewichtsklassen.

De afgelopen verkochten wij zowel Volvo als Limach. Voor het onderhoud en eventuele reparaties hebben wij de benodigde stappen gezet zodat onze monteurs u op de juiste wijze kunnen bedienen.

Keuze: Limach of Volvo

Onlangs heeft SMT, de importeur van Volvo in Nederland, ons voor een moeilijke keuze gesteld. SMT heeft namelijk besloten dat wij als dealer niet langer én Volvo- én Limach-machines mogen verkopen. Met ingang van 1 februari 2024 mogen deze merken, ondanks de verwevenheid, dus niet meer samen verkocht worden.

De gevolgen voor u

We hebben besloten na 27 jaar te stoppen als uw Volvo dealer en verder te gaan als Limach dealer. Een ingrijpende keuze voor ons, met gevolgen voor u als onze klant. Concreet betekent dit dat wij vanaf 1 februari niet alleen stoppen met de verkoop van Volvo machines, maar ook geen onderhoud, service, reparatie, etc. meer verlenen aan uw Volvo machine(s).

Overdracht aan Kraakman

Om de gevolgen voor u zoveel mogelijk te beperken zijn wij op zoek gegaan naar een opvolger van onze Volvo activiteiten, zodat de service die u van ons gewend was, gewaarborgd blijft.

In Kraakman B.V. hebben wij deze opvolger gevonden.  Kraakman is al Volvo-dealer in de gebieden Noord-Holland en Zeeland en daarmee een vertrouwde partner met kennis van de Volvo producten. Voor al uw vragen, service, garantie, onderhoud, keuringen, onderdelen, etc. kunt u vanaf 1 februari 2024 terecht bij Kraakman. Kraakman heeft diverse vestigingen door heel Nederland.

De contactgegevens van de vestiging in Benschop zijn:
Boveneind Zuidzijde 31
3405 AM Benschop
0348 – 45 18 84.

Voor vragen kunt u terecht bij:
Remco Jongeneel 06 – 45 08 93 27 (sales) of
Jeroen Hart 06 – 10 98 97 47 (service).

Op de website van Kraakman (www.kraakman.com) kunt u alle vestigingen vinden. Zonder tegenbericht zullen wij alle relevante gegevens overdragen aan Kraakman.

Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u en Kraakman toe dat de Volvo zaken op dezelfde prettige en constructieve wijze voortgezet zullen worden. Wij hopen u, als Limach dealer, in de toekomst te kunnen blijven adviseren en voorzien van elektrische graafmachines met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Rens de Bruijn B.V.

Al meer dan 45 jaar uw totaalleverancier voor de GWW-sector

Contact