Rens de Bruijn zoekt eenChef Werkplaats in de grondverzet-branche

VACATURE: Chef werkplaats in de grondverzet-branche

Wil jij aan het roer staan van een dynamisch team in de wereld van grondverzetmachines? Bij Rens de Bruijn B.V., Limach graafmachines & HG wieldumpers, bieden we je een unieke kans als Chef Werkplaats!

Jouw werkdag?

In deze rol ben je de spil in onze werkplaats. Jij zorgt ervoor dat nieuwe machines klaar zijn voor gebruik en dat het onderhoud en reparaties van onze (elektrische) grondverzetmachines soepel verlopen. Met jouw technische expertise en leidinggevende kwaliteiten stuur je een enthousiast team aan en zorg je voor een optimale service aan onze klanten. Geen dag is hetzelfde – van het plannen van werkzaamheden tot het oplossen van storingen, jij hebt de touwtjes stevig in handen!

Wie ben jij?

  • Een ervaren leider met technische kennis van dieselmotoren, hydrauliek en elektronica
  • Je hebt inzicht in werkprocessen en weet prioriteiten te stellen
  • Klantgericht én resultaatgericht, je houdt de balans tussen klanttevredenheid en bedrijfsbelangen
  • Flexibel en hands-on, je springt bij als dat nodig is

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een salaris conform de CAO GGI, met groeimogelijkheden.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, ATV-toeslag, en pensioenregeling
  • Een gezellig team waar collegialiteit centraal staat

Klaar voor de volgende stap?

Wil je meer weten? Bel met Eva de Bruijn op 0348 – 55 18 86 of mail je CV en motivatie naar eva@rensdebruijn.nl. Pak jij deze kans en word jij onze nieuwe chef van onze werkplaats? We kijken uit naar je sollicitatie

Neem contact op .

Over Rens de Bruijn

Rens de Bruijn B.V. is een dynamisch en servicegericht bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur en handel van grondverzetmachines. Wij zijn de trotse dealer van Limach elektrische graafmachines en HG elektrische wieldumpers in Nederland. Wij zijn een klein maar krachtig bedrijf dat een breed scala aan bedrijven ondersteunt met onze krachtige, goed onderhouden en duurzame machines. Onze missie is om servicegericht te werken en mee te denken met de wensen van onze klanten.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je motivatiebrief inclusief CV per e-mail naar info@rensdebruijn.nl en overtuig ons.

Rens de Bruijn B.V.

Al meer dan 45 jaar uw totaalleverancier voor de GWW-sector

Contact